Tap mot Brekken

Postet av Jarle Overvik den 29. Aug 2016

Stian Tamnes og Brekken ble ikke uventet litt for sterke for hjemmelaget på Rødmyra. Spenningen holdt seg til 5 minutter før slutt da Brekken kontret inn avgjørelsen til 3-1.

Det ble sjansemessig sett en ganske jevn førsteomgang selv om patriotiske brekkinger hevdet noe annet. Og kanskje hadde det sett litt annerledes ut hvis lars Erik hadde satt alle sjansers mor allerede etter 4 minutter. Langt innkast, stuss og på 4 m skyter Lars Erik over...

Kvarteret spilt når Brekken går opp i 0-1. Klarering fra en forsvarsspiller rett i en brekkenspiller, som riktignok tar ballen med seg med hånden, gjennomløping, felling av keeper og straffe. Straffen settes sikkert i mål.

Halvard med kjempeskudd 2 minutter senere fra rundt 20 meter i retning krysset. En allerede storvokst Frode i brekkenmålet blir enda noen centimetre lenger og får fingerspissene på ballen og fister til corner.

Lars Gøran med et godt skudd etter 27 minutter som nok en gang blir fistet til corner.

Brekken mer effektiv på corner enn hjemmelaget og går opp i 0-2 etter 40 minutter etter ikke imponerende forsvarsspill av Vikvarvet. Heading i mål fra 3 m foran mål....

Lars Gøran skaper ny spenning i kampen til pause. Får to muligheter etter 42 minutter og setter den andre med et godt skudd i hjørnet.

1-2 til pause.

Bortelaget det førende laget etter pause uten å få uttelling. Det fikk heller ikke hjemmelaget på sine få. 5 minutter før slutt faller så avgjørelsen etter at hjemmelaget i forsøk på utlikning blotter seg bakover og Brekken kontrer inn til 1-3 som blir sluttresultatet. 1 stor sjanse til oss etter dette. Erik med et godt skudd fra 30 meter som stryker like over.

En god kamp fra vår side selv om det ble tap og bra respons fra det forsmedelige uavgjortesultatet i forrige kamp. Men Brekken vant vel til slutt fortjent selv om vi ga de kamp til døra.

Ps. Brekken anno 2016 framstår som en meget sympatisk gjeng. Det gjelder alle fra trener, støtteapparat, spillere og til tilskuere. Absolutt til etterfølgelse for andre og et lag som vi ønsker lykke til på veien mot et eventuelt opprykk.