Serielederen poengløse fra Rødmyra.

Postet av Jarle Overvik den 16. Aug 2016

To meget fornøyde målscorere etter kampen

Det var topp mot bunn da seriefotballen rullet i gang høstsesongen. Vikvarvet lå helt sist etter vårsesongen mens Hommelvik tronet hele sommerferien på tabelltopp.

Spillerlogistikken ser nå bedre ut etter å ha fått tilbake 4-5 stykker som har vært ute hele vårsesongen med skader. Troen på at vi skulle tukte serielederen var derfor absolutt tilstede da dommeren blåste i gang kampen. Vi fikk vår første store mulighet etter 10 sekunder men bommet på bakerste stolpe. Hommelvik med et lite press etter dette uten at de kom til noen store farligheter.

17 min. Frispark ved Joar, "luftens baron" i feltet, Arnt Olav stusser videre på bakerste der Jan Olav styrer ballen i krysset med hodet. Vi var absolutt farligst utover første omgang og fikk lønn for strevet.

40 min. Skudd ved Lars Gøran som keeper halvklarerer, Bjørnar påpasselig frampå og tupper ballen i mål.

2-0 til pause i en bra omgang fra vår side.

Andre omgang ble verre. I stedet for å fortsette å angripe ble redselen for å miste ledelsen dominerende. Vi burde riktignok fått mere ut av andre omgangs største sjanse da vi kom 3 mot 1 , men den muligheten ble skuslet vekk. Hjemmelaget forsvarte seg derimot meget godt og slapp sjelden til Hommelvik til farlige sjanser. De fikk riktignok en redusering på en heading slik at sluttresultatet ble 2-1. Fullt fortjent hjemmeseier.

Mange gode prestasjoner av våre spillere i hjemmeseieren. Alle 17 som kom innpå og spilte var sterkt delaktig i at det gikk som det gikk. Keeper, forsvar, midtbane og frontløperne gjorde jobben sin og vel så det. Innsatsen ble avgjørende, denne gang personifisert med Bjørnar som løp til han nesten måtte bæres av banen i sluttminuttene.

En debutant denne kampen. Kai Ruben kom innpå i første omgang og viste at han vil bli en nyttig tilvekst.