Nytt tap mot Tempo

Postet av Jarle Overvik den 15. Sep 2015

Vi var slett ikke mange som dro nordøstover til Nordmøre for å møte Tempo på Romolslia. Helga hadde tydligvis tatt kraftig på, for forfallene var mange og mer og mindre begrunnede. Arild, Jan Olav, Tommy, Sindre, Martin, Erik, Leif Tore og Arnt Olav borte, slik at en normal førsteelver var mer enn halvert. Når også fire av de som var med slet med skader var det ikke med store forhåpninger vi dro til mørekanten. Det var allikevel en blid og optimistisk gjeng som startet kampen.(Se bildet)

Optimismen varte i ca fem minutter. Da fikk vi tre forsøk på å klarere etter dødball, klarte det ikke og ballen ble til slutt banket i nota fra ti meters hold. 1-0. 2-0 etter 30 min. 3-0 etter 31 min. Bytte. Lars Gøran ut( slet med lyske) og inn med Simen. 4-0 etter 37 min. Bytte. (Det ble som i slutten på krigen. Inn i kampen med den som var minst skadd).Ut med Åge(var kneskadd) inn med Runar. Sistnevnte markerte seg straks. Løp fra forsvaret , rundet keeper, men ble sparket ned av sistnevnte på sekstenmeteren. Soleklart RØDT, men fikk uforståelig nok gult. Tempo syter og klager mye , men har uforklarlig nok dommerne med seg hele tiden. Vi fikk nemlig en fullstendig feil idømt straffe mot oss også i vårkampen mot dette laget. Runar gjorde kort prosess og satte frisparket direkte i mål til 4-1. Vi ble fullstendig rævkjørt de første 40 av første omgang. Vi var knapt nok over midten og ble hele tiden overspilt på begge flankene våre.

2 omgang
Vi fikk omgangens første store sjanse. Runar stjal ballen på høyresiden, innlegg til Lars Erik som på forunderlig vis klarte å unngå å score. Runar igjennom alene etter 73 minutter, men skyter i trenerbena til Hoff. Bytte. John ville også inn, ut med Vegard. 5-1 77 min. Lars Erik med god forsering like etter , men skyter like utenfor stolperota. 6-1 90 min.

Klarte aldri å gi Tempo kamp etter det tidlige målet imot. Vi ble mer eller mindre overkjørt hele kampen. Hadde vi klart oss litt lengre uten baklengs og dommeren hadde gjort jobben sin, så kanskje, men ikke denne fine søndagen på Nordmøre.