Endelig en seier

Postet av Jarle Overvik den 12. Jun 2015

Vikvarvet slo Bratsberg meget fortjent 3-1 i høljregn på en forbausende bra gressmatte på Granlund. Rødmyra var søkkbløt etter den siste tids regn og egnet seg ikke til fotballspill. Litt større tropp til denne kampen enn de forrige. Halvard hjemme på perm og Runar var tilbake etter strekkskade.
Det startet veldig bra for allerede etter ett minutt tok vi ledelsen. Runar med innlegg fra venstre til Åge som setter ballen i mål fra seks-sju meter. Fint angrep på høyresiden etter kvarteret spilt. Lars Erik på et av sine utallige raid i denne kampen, innlegg på bakerste der Bjørn Håvard header like over. Stor mulighet til Joar etter 22 minutter men misser mottaket alene med keeper. Spissduoen Halvard og Runar med hver sin store mulighet etter 31 og 32 minutters spill uten å lykkes. Runar med ny stor mulighet etter 38 minutter men skyter like utenfor. 1-0 til pause i en omgang der vi er altfor urolige og ubesluttsomme med ball og der feilpasningene florerte.

Ut med begge de to sentrale på midten med skade. Erik i pausen og Åge like etter. Inn med Tommy og Martin. Runar med godt skuddforsøk i det 48 minutt. Tommy ladet kanonen fra tjue meter men den strøk like over i det 60. minutt. Halvard misset på mottaket alene med keeper minuttet senere etter flott forarbeid av Arnt Olav.
67 minutt. 2-0. Runar får ballen feilvendt, runder to mann og setter ballen knallhardt i nærmeste hjørne. 75 minutt. Tidenes dribleraid på Granlund. Martin fra midten, dribler av alt som er av spillere, men alene med keeper fra 5 meter skyter han utenfor. Joar avgjør kampen 5 minutter før slutt. Får drømmetreff fra 25 meter og ballen fyker inn i vinkelen. Småpent var det nok...Sluttresultatet fastsettes til 3-1 på overtid med et frispark fra 18 meter, utagbart for vår gode keeper Roger.
God innsats av alle ga tre velfortjente poeng. Roger sto prikkfri i mål og hadde en "umulig"redning av en ball i retning krysset. Joar med ny god kamp og Lars Erik er i kjempeform for tiden og løp utrettelig opp og ned høyresiden hele kampen.En mye bedre andre omgang av oss og seieren både kunne og burde vært større.

Vi stilte med. Roger, Joar, Arild, Ove Jonny, Bjørn Håvard, Håkon, Erik, Åge, Lars Erik, Halvard og Runar. Innbyttere. Martin, Tommy, Arnt Olav, Jens, Simen og Daniel.

Bilde.En fornøyd Joar etter kjempetreffet. (foto fra Selbyggen)