Vikvarvet tapte mot IL Tempo

Postet av Jarle Overvik den 28. Mai 2015

Tap også i årets første hjemmekamp. 3-1 ble det til slutt etter at Vikvarvet kunne gå til pause med ledelse 1-0. Ingen god innledning til kampen med bare 11 spillere friskmeldt til kveldens kamp. Kjente fotballnavn ble hentet inn for å forsterke benken der de fleste ble sittende. Kun Tommy med treningsopphold de siste tre måneder fikk entre matta. Vi fikk en meget god start på kampen og tok ledelsen allerede etter 7 minutters spill. Arild med gjennombruddspasning til Martin på løp ned høyresiden. Perfekt innlegg foran mål der Lars Erik satte ballen sikkert i mål. Etter dette tok bortelaget over banespillet og vi ble for det meste løpende imellom. Vi holdt imidlertid ledelsen inn til pause.
Martin med tre store muligheter til å øke ledelsen i løpet av det første kvarteret av andre omgang uten å lykkes. Det gjorde Tempo i det 17 minutt. Gjennomspill som Roger redder men returen settes kontant i kassa til 1-1. 5 minutter senere står det 1-2 på et knallhardt frispark fra 20 meter. Nå hardnet kampen til og store sterke bygutter begynte å "falle" lett i duellene. Noe utbytte fikk de da av treningsleiren i Barcelona...Kampen ble definitivt avgjort i det 86 minutt da IL Tempo fikk en gavepakke av dommeren i form av en feil idømt straffe som de scoret sikkert på. Dermed ble det nok et tap på et tappert kjempende hjemmelag.Roger og Arild våre beste ikveld