Solid borteseier mot Nidaros 2.

Postet av Jarle Overvik den 24. Apr 2018

Fornøyde gutter etter storseieren.

Vikvarvet ga svar på tiltale etter å ha fått litt kjeft av trenerteamet etter uavgjortkampen mot Sverresborg 2. Tok fullstendig grep om kampen fra start og spilte nærmest en perfekt første omgang. Sjanser ble skapt i fleng etter meget godt og variert spill og med full kontroll bakover på banen. De største mulighetene kom slik..

9.min. Bjørn skyter i tverrligger etter corner

15.min. Lars med framspill til Runar som tar ned ballen i feltet og dunker den i nota. 0-1.

17.min. Johan ned på høyresiden, innlegg 45 grader , og fra 14-15 smeller Selemun ballen krysset. 0-2

18.min. Arnt med bakromspasning til Runar som lobber (ulovlig) i mål til 0-3.

28.min. Runar skyter i tverrligger.

30.min. Johan med pasning fram til Runar, som drar med seg ballen forbi en forsvarer og banker ballen kontant i mål.

0-4 til pause.

En meget god omgang med mange flere sjanser enn de som allerede er nevnt.

Bestemte oss i pausen for å vinne også andre omgang. Klarte ikke å opprettholde samme trykk som i første men mer enn godt nok til å beholde kontrollen i kampen selv om hjemmelaget kom seg til noen farligheter. Holger bakerst tok de utfordringene som kom. Først ved en heading fra 5 meter som mesterlig ble fistet i tverrligger og over, deretter ved å redde da en nidarosspiller kom igjennom alene. Vi skapte mange gode muligheter også i andre men uttelling ble det ikke før i 89 minutt. En kort corner til Erik som legger  på hodet til Johan på bakerste stolpe, han header i bakken og i mål til sluttresultatet 0-5.

Med gledelig full tropp også denne gang, ble det godt med spilletid på alle sammen, og alle gjorde manns jobb ute på banen så innsatsen var det ingen ting å si på. Litt urolig når det gjelder plassering og formasjoner blir det alltid med så mange bytter. Når Rødmyra etter hvert blir grønn og klar for trening er det ting som kan rettes på.