Seier igjen

Postet av Jarle Overvik den 17. Sep 2017

To fornøyde målscorere mot Trygg-Lade 2.  Bilde. Torgeir Hofsmo. Selbyggen.

Full tropp til dagens oppgjør mot byguttene som scoret på overtid i vårens oppgjør som endte 1-1. Noe å hevne for 18 revansjelystne vikvarvinger. Det glapp en gang innledningsvis imot men heldigvis ryddet en meget solid Martin opp bakerst. Ellers bar første halvdel preg av få sjanser til begge lag. Ove nærmest med et skudd bra 16 som blåste over fra god posisjon. Arnt med god mulighet like før halvtimen men fra ti-tolv meter ble også dette Låbekken neste stopp. Scoringa kom etter 33 minutter.Joar med ballvinst på midten, til Lars som finner Håkon i feltet. Håkon kald og setter ballen i lengste for keeper. 1-0 til pause var fortjent nok.

Fikk en trippelsjanse til ny scoring i løpet av de fem første minuttene etter pause. Først Lars som skyter fra veldig skrått hold med tre gule helt ledige i feltet. Like etter Tommy med skudd/lobb som blir fistet til corner. Corneren burde ført til mål men Arnt sleiver i god posisjon midt foran mål. Arnt gjorde det godt igjen etter 56 minutter. Simen med innlegg som går over alle til Arnt som kaldt setter ballen i lengste. 2-0. At det ikke ble flere mål til hjemmelaget skyldes slurv og ubesluttsomhet. Vikvarvet fikk nemlig mange overganger i overtall men klarte ikke å utnytte disse. Det får være en liten minus i parantes i en ellers godt gjennomført kamp. Det mest gledelige er at vi kun har sluppet inn to mål på de fire siste kampene. Dette var fjerde seier på rad og fredag venter Mosvik på Byåsen...